New 2016/2017 Shirts Released! Free shipping order over three Shirts!

Portugal BørnPortugal Hjemmetrøje Kortærmet 2016 - Børn

186,25Kr 513,68Kr

Portugal Udetrøje Kortærmet 2016 - Børn

186,25Kr 513,68Kr

Viser 1 til 4 af 4 (1 Sider)

 Latest Articles

Direkte på frispark hamrede Gabriel bolden i kassen uden for Marc-André ter Stegens rækkevidde.Stillingen på 1-0 holdt til pausen, men FC Barcelona trøje skulle ikke bruge mange minutter i anden halvleg på at punktere kampen.FC Barcelona er kommet rigtig godt fra start i Serie A, hvor det indtil videre er blevet til tre sejre i tre kampe. Allegri holder fokus på det altoverskyggende mål og en sejr over Inter.Cristiano Ronaldo og Gareth Bale er ikke med, når FC Barcelona søndag møder Espanyol.Det lignede en nulløsning, men det lavede Carlos Bacca om på, da han med en sen sco..
En favoritværdighed de skulle vise sig at leve op til.Det kan ske for angribere, siger han.Ti minutter senere var Rafinha på spil.Blot fire minutter senere blev kampen dog lukket, billige fodboldtrøjer da Alexis Sanchez fik taget revanche for det brændte straffespark.Marco Fabian bragte så igen hjemmeholdet foran, inden målscorer Chicharito havde chancen for at sikre FC Barcelona trøje et enkelt point med hjem, men han misbrugte det straffespark, de var blevet tilkendt.Stadionuret havde kun lige rundet otte minutter, da Gonzalo Castro bragte de gulsblusede foran med 1-0. 22-årig..
Messi scorede efter et lille kvarter målet til 1-0 efter fremragende forarbejde af Suarez.Målscoreren understreger også, at FC Barcelona billige fodboldtrøjer 2016/17 var glade for at slå tilbage efter nederlaget til Alaves.Undervejs ramte den Alexis Sanchez, som rent faktisk endte med at blive noteret for scoringen.Danskeren havde pådraget sig en hjernerystelse, og manager Claudio Ranieri ville ikke tage nogen chancer.Mathew Leckie lagde en fornem bold i dybden med ydersiden og den kvitterede Dario Lezcano for ved at brage den i mål til en noget overraskende føring.Som kom helt fri ..
Den ene var med Arsenal og siden med Manchester United, siger Zlatan Ibrahimovic.Det var fantastisk at have Mourinho i røret, selvom jeg var blevet advaret om, at han nok ville prøve at lokke mig.I stedet valgte den tidligere Racing Santander og Manchester United billige fodboldtrøjer 2016-spiller dog at vende tilbage til den spanske La Liga og Valencia. Nu udtaler ivorianerens agent, at han håber, Manchester United-manageren har tænkt sig at angre, at han ikke udtog Touré i Manchester United CL-trup.Det Engelske Fodboldforbund, FA, har fredag tildelt Agüero tre kampes karantæne for ..
Jack Wilshere er lejet ud til Bournemouth for resten af sæsonen.David Luiz ser ud til at vende tilbage til London-klubben, hvor han tidligere har spillet med succes.Debatten er opstået efter Sergio Agüeros albue mod Winston Reid i sidste weekends kamp mellem Chelsea billige fodboldtrøjer 2016 og West Ham. Men i sidste ende virkede ideen om at leje ham ud til Chelsea for at opnå den påkrævede erfaring som en bedre idé.Vardy forlængede i sommer sin kontrakt med de engelske mestre.29-årige David Luiz spillede for Chelsea fra begyndelsen af 2011 til sommeren 2014. Moussa Sissoko høs..